Volkswagen Saveiro pick-up primeşte un facelift. L-aţi vrea în Europa?

Autor: Tudor Rus 08 sept. 2014 Știri auto

Modelul pick-up Volkswagen Saveiro este produs în Brazilia şi este destinat pieţei din America de Sud. Nimic nou până acum, în afară de faceliftul pe care Volkswagen i l-a aplicat utilitarei.

În portugheză, cuvântul „saveiro” denumeşte o navă de război de dimensiuni mici, cu caracteristici la care aspiră şi Saveiro: dimensiuni reduse – fiind bazat pe modelul Golf produs în Brazilia – plus rezistenţă şi capacitate mare de efort. Pe lângă aderarea la limbajul actual de design implementat de Volkswagean, micuţul pick-up primeşte în premieră şi o versiune cu cabină dublă, care beneficiază de un rând suplimentar de scaune.

Pe lângă versiunile de echipare Startline, Trendline şi Highline, Saveiro poate fi comandat şi în versiunea Cross, care oferă clienţilor un pachet off-road, inspirat din fratele mai mare Amarok. Saveiro facelift mai primeşte şi un propulsor nou, de 1,6 litri, cuplat cu o transmisie manuală cu cinci rapoarte, în două variante de putere: 120 CP pentru versiunea Cross şi 104 CP pentru celelalte versiuni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide