Volkswagen va avea un nou logo. Care va fi primul model care îl va purta

Volkswagen va dezvălui un nou logo, reproiectat, ca parte a campaniei de rebranding. GOLF 8 va fi primul model care îl poartă.

Volkswagen va avea un nou logo. Care va fi primul model care îl va purta Volkswagen va avea un nou logo. Care va fi primul model care îl va purta

Volkswagen va dezvălui un nou logo, reproiectat, ca parte a campaniei de rebranding. Acesta va fi prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an, moment care coincide cu lansarea noului hatchback electric ID 3.

Numit New Volkswagen, logo-ul a fost dezvoltat pentru a face brandul să pară „mai tânăr, mai digital şi mai modern”. Acesta este în dezvoltare de mai bine de trei ani şi îşi are rădăcinile în schimbările pe care firma le-a început în urma scandalului de înşelăciune a emisiilor Dieselgate.

Evenimentul va coincide cu lansarea lui ID 3, primul vehicul de producţie bazat pe platforma MEB complet electrică a Grupului Volkswagen. Dar primul vehicul care va purta noul logo va fi a opta generaţie a modelului Golf, care urmează să fie lansat la sfârşitul acestui an, iar vânzările fiind anunţate pentru începutul anului 2020.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.