Volkswagen va avea un nou logo. Care va fi primul model care îl va purta

Autor: Marius Vișan 23 aug. 2019 Știri auto

Volkswagen va dezvălui un nou logo, reproiectat, ca parte a campaniei de rebranding. Acesta va fi prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an, moment care coincide cu lansarea noului hatchback electric ID 3.

Numit New Volkswagen, logo-ul a fost dezvoltat pentru a face brandul să pară „mai tânăr, mai digital şi mai modern”. Acesta este în dezvoltare de mai bine de trei ani şi îşi are rădăcinile în schimbările pe care firma le-a început în urma scandalului de înşelăciune a emisiilor Dieselgate.

Evenimentul va coincide cu lansarea lui ID 3, primul vehicul de producţie bazat pe platforma MEB complet electrică a Grupului Volkswagen. Dar primul vehicul care va purta noul logo va fi a opta generaţie a modelului Golf, care urmează să fie lansat la sfârşitul acestui an, iar vânzările fiind anunţate pentru începutul anului 2020.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide