Voltul lui Cadillac

Era logic că asta se va întâmpla. Diferite surse de peste Ocean anunţă că GM a dat undă verde pentru cel mai eco Cadillac construit vreodată. Adică un Volt de super-lux.

Voltul lui Cadillac Voltul lui Cadillac

Oficialii General Motors au dat undă verde construirii celui de-al treilea hibrid compact al companiei. După Chevrolet Volt şi Opel Ampera, Cadillac se va folosi de platforma acestora şi va aduce pe lume un minunat Converj. Adică o maşină inspirată din conceptul cu acest nume prezentat acum mai bine de doi ani.

Primul hibrid compact Cadillac va fi lansat în 2013 şi foarte probabil va fi botezat conform nomenclaturii actuale a mărcii - cu trei litere. El va folosi o motorizare 1.5 Voltec, foarte probabil îmbunătăţită faţă de ce se găseşte acum sub capotele lui Volt şi Ampera. Cadillac-ul compact hibrid nu va beneficia însă de motorizarea schimbată radical care este aşteptată în 2015 pentru facelift-ul celor două hibride deja existente. Aşteptaţi-vă ca viitorul Caddy să fie mai rapid totuşi decât Chevy sau Opel.

Converj nu a fost un proiect omorât în faşă dar la începutul acestui an a existat o comunicare oficială care desfinţa orice idee legată de un astfel de viitor model. Însă acum, având în vedere că Volt este practic sold-out în America şi GM caută soluţii pentru mărirea producţiei, un hibrid-compact Cadillac mai luxos şi mai rapid este o idee care poate deveni foarte profitabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.