Volvo - producătorul european cu cele mai mici emisii CO2

Conform ultimelor date transmise de Federaţia Europeană pentru Transport şi Mediu, modelele Volvo deţin cele mai mici valori ale emisiilor de CO2 în 2010.

Volvo - producătorul european cu cele mai mici emisii CO2 Volvo - producătorul european cu cele mai mici emisii CO2

Din studiul realizat de Federaţia Europeană pentru Transport şi Mediu reiese faptul că Volvo, ocupantul primului loc, a reuşit o reducere a emisiilor de CO2 cu 9 procente, în timp ce producătorii de pe următoarele locuri au realizat diminuarea emisiile de CO2 cu 2- 6 %. Modelele care au ajutat la această performanţă sunt în principal Volvo V50 DRIVe cu 99 g/km de CO2 şi V70 DRIVe cu 119 g/km de CO2.

"Suntem extrem de încântaţi şi de mândri de acest rezultat", a declarat Stefan Jacoby CEO Volvo. Peter Mertens, vicepreşedinte însărcinat cu dezvoltatea şi cercetarea, a mai adăugat: " Ţinta noastră este de a atinge o medie de 95 g/km de CO2 pentru întreaga gama de modele Volvo până în 2020. În teorie, această ţintă este realizabilă, însă totul depinde de legislaţie, consum energetic şi nu în ultimul rând de cererea clienţilor".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.