VW Bus de o şchioapă

Imaginaţia unora nu are limite şi dă naştere la creaţii neînţelese sau admirate. Este şi cazul acestui VW Camper deliberat micşorat de artistul Andy Saunders.

VW Bus de o şchioapă VW Bus de o şchioapă

VW Camper micşoratIniţial te întrebi dacă maşina asta nu a supravieţuit unei cascadorii hollywood-ene ce a implicat trecerea pe sub un camion dispus de-a latul unei şosele. Deşi aşa arată, acest VW Camper nu a avut parte de acţiune fulminantă, ci a încăput pe mâna excentricului artist Andy Saunders. Împreună cu speciaiştii de la Just Kampers, acesta a  creat un model deosebit, înalt de doar 1 metru, dar funcţional. Singurii însă care îl voi putea folosi ca vehicul utilitar vor fi probabil doar cei şapte pitici, cu condiţia ca Alba ca Zăpada să se afle la volan.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.