VW low-cost

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, cei de la VW vor prezenta un concept low-cost, confirmându-se astfel zvonurile legate de acest subiect.

VW low-cost VW low-cost
Martin Winterkorn, preşedintele Volkswagen, a declarat cu ceva timp în urmă că firma nemţească va lansa o maşină sub 8.000 de euro la sfârşitul acestui trimestru. Conform site-ului germancarblog.com, purtătotorul de cuvânt al firmei a declarat că, la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, VW va lansa un concept, practic o platformă tehnică low-cost. Maşina va fi lansată pe piaţă în 2009, iar platforma va fi utilizată şi pentru Seat şi Skoda. Se doreşte ca noile modele care vor rezulta să se adreseze cu preponderenţă pieţelor din Europa de Est şi India, fiind un concurent direct pentru Dacia Logan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.