VW up! primeşte o versiune specială mai atrăgătoare, botezată Street up!

Micuţul Volskwagen up! se poate bucura de acum de un look mai sportiv şi de o imagine mai cochetă, pentru că ai săi creatori i-au făcut cadou o versiune specială.

VW up! primeşte o versiune specială mai atrăgătoare, botezată Street up! VW up! primeşte o versiune specială mai atrăgătoare, botezată Street up!

Intitulată sugestiv Street up!, versiunea specială proaspăt primită de citadina Volkswagen up! aduce o serie de schimbări de ordin vizual care bifează atât aspectul exterior cât şi cel interior. Să vedem despre ce este vorba.

Pentru o imagine mai sportivă, caroseria a primit un set de dungi albe şi galbene care se întind de la un capăt la altul al maşinii peste capotă şi plafon, dar care sunt prezente mai discret şi la nivelul pragurilor laterale.

Versiunea Street up! este bazată pe configuraţia cu cinci uşi a unui up! standard şi este echipată cu un set de jante din aliaj Upsilon de 16 inci, care se asortează de minune cu elementele cromate din jurul farurilor de ceaţă şi de pe oglinzile laterale.

Tema colorată atinge şi interiorul, unde clienţii pot opta pentru un pachet Black Style. În materie de motorizări, Street up! va fi disponibil cu orice motor deja oferit de gama standard up!, iar preţurile pleacă de la 13.575 de euro în Germania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.