Comanzi un Maserati Quattroporte plus şofer

Autor: Oraan Mărculescu 04 dec. 2008 Știri auto
Comanzi un Maserati Quattroporte plus şofer

Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarcă în primul rând prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja câte un şofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat în timpul expoziţiei Luxury Show 2008. Şoferii vor însoţi clienţii noilor modele pe o durată de 6 luni, costurile salariale urmând să fie suportate în totalitate de AutoItalia Group.

În România, în ultimii 5 ani, AutoItalia a importat 127 unităţi Maserati: 58 Quattroporte, 41 Granturismo, 20 Coupe şi 8 Coupe Sypder. În 2004, la Salonul Auto de la Frankfurt, prin modelul Quattroporte, Maserati a reinventat categoria de „Luxury Sport Sedan”. Maserati Quattroporte a primit până în prezent 47 de premii internaţionale, inclusiv în România.

De asemenea, tot pe durata expoziţiei, Maserati va oferi fiecărui cumpărător de Granturismo şi Granturismo S câte un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau, în funcţie de preferinţe, un set de cinci genţi de călătorie marca Salvatore Ferragamo (preţ de retail: 6.450 euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide