Anvelope de iarnă 2014: top 10 cauciucuri de iarnă. Preţuri

Cele mai bune anvelope de iarnă pentru anul 2014 au fost examinate de către germanii de la ADAC, care au alcătuit un top pentru câteva dintre cele mai uzuale măsuri. Iată topul cauciucurilor…

[...]
Oferte maşini noi la dealerii Volvo

În lunile mai şi iunie, modelele Volvo V60 şi S60 beneficiază de reduceri de preţ de până la 4.000 euro cu TVA.

[...]
Oferte avantajoase pentru fiecare model Chevrolet

Pentru Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2011, Chevrolet vine cu oferte deosebit de atractive, cu preţuri începând de la 4570 Euro cu TVA şi primele de casare incluse.

[...]
Promoţie pentru Volvo XC60

Volvo XC60 este ofertat în patru versiuni preconfigurate de vânzare (Kinetic, Rdesign, Momentum şi Summum) ce pot fi suplimentate în baza unei liste generoase de opţiuni adiţionale.

[...]
Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi

De la 1 Iulie 2010, pentru orice model Mitsubishi Colt şi Lancer achiziţionat, cumpărătorul beneficiază de întreţinere gratuită timp de un an de zile.

[...]
Oferte avantajoase pentru vara aceasta pregătite de Chevrolet

Chevrolet a pregătit oferte foarte avantajoase pentru această vară. Prin noile sale produse şi ofertele competitive, Chevrolet urmăreşte în permanenţă să ofere cel mai bun raport preţ…

[...]
Oferta "MyDeal Peugeot" pentru Peugeot 206+

Importatorul general Peugeot România, Trust Motors, are o ofertă foarte atractivă pentru modelul de clasă mică Peugeot 206+, preţul de 5.990 euro incluzând TVA şi trei prime de casare.

[...]
Chevrolet - ofertele lunii aprilie 2010

Chevrolet vine şi în această primavară cu oferte avantajoase în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2010.

[...]
Toyota - ofertele lunii martie 2010

Toyota România vine cu oferte speciale pentru toate modelele din gamă prin Programul Rabla 2010.

[...]
Mazda prin programul Rabla 2010

Mazda participă şi anul acesta la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi pune la dispoziţia clienţilor cele mai avantajoase oferte.

[...]