Dacia la Paris 2008 - Dacia Logan MCV facelift în premieră

Standul Dacia la Paris 2008 a găzduit o singură premieră notabilă: Dacia Logan MCV facelift. Celelalte noutăți se pare că ne sunt pregătite pentru la anul.

Dacia la Paris 2008 - Dacia Logan MCV facelift în premieră Dacia la Paris 2008 - Dacia Logan MCV facelift în premieră

Nimic nou pentru cititorii Promotor.roScurta conferință de presă de la standul Dacia la Paris 2008 nu ne-a conferit surprize majore, după cum am fi vrut la acest mare salon. În premieră mondială a fost dezvăluit publicului Dacia Logan MCV facelift, care a fost deja surprins în imagini spion pe șoselele românești. Pe lângă un aspect îmbunătățit, modelul a primit sistemul AFU, de asistență la frânare, iar prețul de bază a rămas același.

Altă noutate a fost introducerea motorizării diesel 1,5 dCi pe modelele Dacia Logan facelift și Dacia Sandero, care, cu numai 120 g/km, devine una dintre cele mai tentante mașini din punct de vedere al taxelor, cel puțin pe piața franceză. Piață unde Dacia este în continuă expansiune, ajungând deja la o cotă de 2%.

În standul Dacia a mai putut fi admirat modelul Dacia Logan eco2, mașină care a participat cu succes la cursa Michelin Bibendum de anul trecut, unde s-a clasat pe poziția a doua, având emisii de 71 g/km.

Cam atât din partea Dacia la Paris 2008. Așteptăm cu foarte mare interes apariția modelului Dacia SUV și, de ce nu, a unor concepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.