Această profesoară şi-a convins un elev să se urce la ea în maşina. Ce l-a pus să facă acolo i-a şocat şi pe poliţişti [FOTO]

Autor: ProMotor acum 4 ani Fete si masini

Brooke Lajiness, o profesoara la un gimnaziu din statul american Michigan, a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani in repetate randuri. Politistii estimeaza numarul intalnirilor intime dintre cei doi la 8 sau chiar 15.Lajiness a fost arestata dupa ce mama elevului a aflat de relatia lor si a mers la politie, acuzand-o pe profesoara ca  se culca cu fiul ei.

Impotriva profesoarei au fost intrumentate 13 capete de acuzare privind intretinerea de relatii sexuale ilegale si unul de corupere de minori.

„Am aflat ca au inceput sa converseze si sa faca schimb de poze nud cand el se afla inca in gimnaziu. Au inceput sa faca sex vara trecuta, cand tanarul se afla intre gimnaziu si liceu”, a spus unul dintre anchetatori.


In prezent, femeia se afla in arest si a primit interdictia de a intra in contact cu alti minori in afara propriilor copii, urmand sa apara in fata unui judecator de indata ce anchetatorii vor termina investigatia.
 

Citește și...


Comentarii
Inchide