Andra, Laura şi Hummer H2 Limo

Se spune că între gemeni există o legătură foarte puternică, indestructibilă. Atunci cînd sînt de sex feminin şi senzualitatea lor este potenţată prin contrast dimensional de către un H2, avem de-a face cu un tablou parcă apocaliptic.

Luxury Car Show s-a remarcat în vara evenimentelor de lux nu doar cu exemplare de soi motorizate, ci şi cu o senzaţională pereche de fete congruente. Dacă nu aţi studiat îndeajuns geometria plană, congruenţa reprezintă, în cazul de faţă, similitudinea de forme dintre două individe născute la interval de cîteva ore. Creierele bărbaţilor sînt din ce în ce mai populate de fantezii atipice, iar un loc aparte în lobii plăcerii îl constituie existenţa unor gemene în sfera conjugală.

Deşi par identice, mici deviaţii comportamentale le fac diferite. Faptul că Andrada (oricare dintre ele) este domestică, iar Laura (cealaltă) e mai impulsivă conferă cuplului ceea ce trebuie: diversitate şi atracţia polilor. Prima dintre ele are 25 de ani, ca şi sora ei, de altfel. A doua are dimensiuni foarte incitante – 89-59-89 –, la fel ca Andrada.

Dar de ce am ales un H2 pentru a închide triunghiul erotic? Pentru că este spaţios şi puternic, în contradicţie totală cu duetul fragil Laura-Andrada. Juxtapuse, caracterele opuse l-ar respinge din schemă pe ultimul, conform manualului. Acest lucru nu se petrece graţie forţelor irezistibile care gravitează în jurul ansamblului H2-Gemene. Înăuntru şi la exterior, Laura şi Andrada au sedus un gigant parcă secătuit de vlagă, deşi dimensiunile sale impozante sînt net superioare celor ale blondelor.

Identitatea ascunsă a celor două, “neantul” din care au poposit în paginile noastre ne sporeşte subit dorinţa de a le descoperi, iar acest fapt se poate întîmpla doar printr-un conspect atent al detaliilor – fără cusur.

Eludînd interdicţiile pudibonderiei, Laura şi Andrada au populat habitaclul H2-ului într-o manieră directă, ofensînd prejudecăţile legate de legămîntul lor erotic. Noi am asistat perplecşi la supradoza de senzualitate şi am robotit în jurul lor care mai de care, sperînd să le transmitem un pic din starea noastră de anxietate, să înţeleagă şi ele în ce hal ne subjugă testosteronul. Nu s-a întîmplat, recitalul a continuat într-un stil agresiv şi imperturbabil, totul culminînd cu o capitulare iminentă, pe care am anticipat-o de la bun început.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.