Andreea Rotaru şi Bavaria 32s

Andreea Rotaru şi Bavaria 32s par a fi fost inventate într-o clipă de genialitate a zeului Neptun.

Andreea Rotaru şi Bavaria 32s Andreea Rotaru şi Bavaria 32s

Pe Andreea Rotaru am cunoscut-o dis-de-dimineaţă, cînd Soarele în drum spre zenit ne garanta că-i va expune la maximum trăsăturile formidabile. Spre apă blonda noastră nu cuteza să rostească nici măcar un cuvînt, gîndindu-se doar la comuniunea ce avea să urmeze, la malul mării. Firma Neptun Yacht nici că ne putea pune la dispoziţie o ambarcaţiune mai potrivită ca Bavaria 32s. O sportivă premium şi o fată irezistibilă aveau să împartă, cale de ore bune, aceeaşi punte – de ce nu, puntea dintre senzualitate şi stil.

Diafană, serafică, fragilă… Toate acceste însuşiri ale Andreei ieşeau în relief în prezenţa sofisticatului iaht. După perioada de studiu şi, implicit, cea de acomodare, fotomodelul a ignorat ameninţarea celor două motoare Volvo Penta de cîte 225 CP fiecare şi s-a antrenat într-un spectacol special, oferit nouă în acel moment şi vouă în aceste clipe. Părţile integrante ale designului, ridicate la rang de tuşe nobile, au fost răsfăţate cu atingeri ingenue de Andreea Rotaru, în timp ce gazdele noastre de la Neptun Yacht au înţeles că este inutil să mai medieze în vreun fel contactul dintre Bavaria 32s şi ispita acestuia. Zeci de ipostaze răvăşitoare inundau obiectivul fotografului Stoico, un pretext suficient pentru cel din urmă de a-şi îneca oful într-o sticlă de bere... fără răvaş.

La ora prînzului, Nick şi ai săi colegi de la Neptun Yacht au “răpit-o” pe Andreea în larg, manevră imortalizată pe şest de către fotograf, care le-a surprins pe protagonistele pictorialului nostru în toată splendoarea lor, sub razele picate în falduri din ceruri. Speriată un pic de viteza rebelă a Bavariei 32, Andreea tresărea la orice tăiere de valuri, însă ţinuta impecabilă a iahtului a făcut-o să împrumute pentru cîteva minute aura zeului Neptun.

De pe dig, fotograful nu înceta să tragă cadru după cadru şi să transmită indicaţii, împrăştiate însă de briză. Ancoraţi din nou nu doar în dană, ci şi în realitate, ne-am strîns ustensilele şi am plecat spre Bucureşti înghiţind în sec. Andreea a fost mirifică, Bavaria 32 şi-a dovedit clasa, iar noi ne-am demonstrat încă o dată că îmbinăm perfect obiectivele masculine, fetele şi motoarele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.