Atlantis 39 aduce vara înapoi

Autor: Alexandru Banu 28 ian. 2008 Fete si masini

La prima vedere, Raluca Arnăutu pare dovada incriminatoare a unui naufragiu programat. După un shooting la pupa, la prora şi pe toate suprafeţele iahtului Atlantis 39, te convingi că orice diversiune de acest gen, ca şi consecinţele legale ale unui mariaj destrămat, merită cu prisosinţă efortul.

Finisajele ireproşabile ale ambarcaţiunii de viţă sportivă subliniază puterile “supranaturale” din fişa tehnică a modelului produs de către Atlantis. Tandemul de propulsoare a cîte 5.500 cmc fiecare compun o forţă de 620 CP, iar cuplului de 350 Nm disponibil între 2.400 şi 5.000 rpm nu i se poate opune decît un tsunami.

Un tsunami care pînă la urmă a existat – unul de gen feminin, stîrnit de sexualitatea dezarmantă a Ralucăi. Pe un iaht în plină viteză (29 noduri marine), invitata din acest pictorial le-a produs bărbaţilor de pe ţărm o adevărată furtună hormonală, care mai de care arătîndu-se gata să-şi etaleze aptitudinile de salvamar.

Nu a fost nevoie însă de scene de serial “Baywatch”, Raluca reuşind să-şi continue programul sexy la limita riscurilor mării. Învăluită de ambianţa sonoră (CD Changer) din cele două dormitoare de la “mezanin”, ea s-a refugiat imediat în alte cadre senzaţionale surprinse de fotograf.

Singurul element care a rămas nemuritor şi rece pe tot parcursul şedinţei foto a fost frigiderul din dotarea-standard – întotdeauna ferit de scurtcircuitele provocate prin infiltrarea imprevizibilă a apei. Odată cu venirea serii, Paza de Coastă şi Comandamentul Naval Constanţa ne-au informat că piraţii sînt deja cu ochii pe noi, iar răscumpărarea Ralucăi ar putea să coste chiar cît iahtul Atlantis… 340.000 euro.

Nu ne-a luat prea mult ca să optăm pentru varianta optimă: aceea de a ne întoarce acasă cu Raluca şi de a lăsa pe umerii celor de la Neptun Yacht recuperarea lui Atlantis 39 din cîrligele piraţilor.

Atlantis 39

Preţ bază model testat: 264.500 euro
Preţ model testat (DDP): 340.000 euro
Motor: 2×5.500cmc, L6
2×310 CP
350 [email protected] rpm
Transmisie: spate, elice, duze laterale manevrare port
Dimensiuni: 12/3.90
Rezervor: 800 litri
Greutate: 1.610 kg
Performanţe: vit max. 29 noduri marine
Dotări: două dormitoare, tot atîtea băi, 3 frigidere (70/75/50 litri), 220 V, sistem audio cu CD-changer, incinte audio rezistente la apă, ancoră de 20 kg

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...Comentarii
Inchide