Băutura, condusul şi selfie-ul sexy la volan sunt o combinaţie proastă [FOTO]

Autor: ProMotor 08 nov. 2016 Fete si masini

Băutura, condusul şi selfie-ul sexy la volan sunt o combinaţie proastă. 

O studentă în vârstă de 19 ani din Texas se confruntă cu acuzaţii grave, după ce tânăra a intrat cu SUV-ul pe care îl conducea în maşina poliţiei, în timp ce încerca să-i trimită un selfie topless prietenului ei, scrie Huffingtonpost.com.

Miranda Kay Rader a fost arestată în Bryan, Texas, miercuri noaptea, imediat după accident.

Agentul care a venit la locul accidentului a surprins-o pe Rader cu sutienul nedesfăcut, în timp ce încerca cu disperare să se îmbrace.

Tânara a recunsocut ulterior poliţiştilor că, în timp ce conducea înapoi spre campusul unde locuia, aşteptând la semafor, a decis să-i trimită prietenul ei o poză sexy.

Rader nu a fost rănită, dar ofiţerul a găsit în maşină o sticlă deschisă de vin. Ea a recunoscut că a băut o parte din vinul din stică acasa la un prieten.

Ofiţerul care a efectuat apoi o serie de teste pentru stabilirea alcoolemiei, a reţinut-o pe tânără pentru acuzaţia de posesie a unei sticle de alcool deschise în maşină, şi posesie de alcool de către un minor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide