Calendarul Pirelli pe 2014, dezvăluit! BONUS: 50 de ani de fete Pirelli!

Pasionaţii auto adulţi au cu ce-şi desfăta ochii. Atenţie, galeria foto este +18, chiar dacă vorbim totuşi de artă fotografică, căci Pirelli sărbătoreşte într-un mare fel 50 de ani de existenţă!

Calendarul Pirelli pe 2014, dezvăluit! BONUS: 50 de ani de fete Pirelli! Calendarul Pirelli pe 2014, dezvăluit! BONUS: 50 de ani de fete Pirelli!

Calendarul Pirelli 2014 va fi trimis, ca în fiecare an, unei audienţe extrem de selecte, care se va putea mândri cu creaţiile fotografice care includ unele dintre cele mai în vogă fotomodele şi maşini ale timpului. Dar pentru că anul acesta Calendarul împlineşte 50 de ani, Pirelli a hotărât să ne desfete şi cu o galerie foto extinsă, pe care vă invităm să o vedeţi pe îndelete!

Calendarul Pirelli s-a născut în 1964 şi a cunoscut un succes imediat, în ciuda faptului că a trecut şi prin perioade mai puţin faste: dacă deceniul 1964-1974 a fost unul plin de calendare superbe, calendarul nu a mai fost publicat în următorii 9 ani din cauza recesiunii globale, cauzate de războiul de Yom Kippur şi de criza petrolului.

Al doilea deceniu, din 84-94, a fost martorul relansării Calendarului şi a recunoaşterii sale internaţionale, în timp ce din 1994 până acum Calendarul a reuşit să obţină un status de cult, fiind un obiect râvnit de personalităţile din lumea întreagă. 

Interesant este că pentru 2014 Pirelli nu a mai creat un calendar nou, ci a tipărit pentru prima dată un calendar „de sertar”, din 1984. Fotografiile germanului Helmut Newton, în alb şi negru, fusese aproape finalizat în 1984, însă fotograful a fost nevoit să se retragă din proiect din cauza unor probleme personale, astfel încât în acel an Pirelli a creat de fapt două Calendare, dar a tipărit doar unul.
 
Iată, în imaginile din galerie, cum arată câteva luni din superba colecţie Pirelli. Revenim şi în revista ProMotor din decembrie 2013 cu o istorie mai bogată a Calendarului Pirelli!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.