Cea mai votată fată din pictoriale

... nimeni alta decât Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu, al cărei pictorial alături de superbele motociclete Harley Davidson, customizate de Kustom Kulture, v-a convins să îi acordaţi cele mai multe voturi.

Cea mai votată fată din pictoriale Cea mai votată fată din pictoriale
Roxana Ungureanu se plasează pe prima poziţie a podiumului pictorialelor ProMotor, devansându-le pe Andreea Spătaru (Miss Playboy 2005) şi Alina Gheorghe (Miss Bikini 2005), plasate pe poziţiile doi şi trei. "În puncte" au mai intrat voluptoasa Nicoleta Luciu, urmată de vedeta ştirilor sportive ProTV, Corina Caragea (puţin cam prea îmbrăcată faţă de restul fetelor din pictoriale...) şi de Claudia Neghină (Modelul Anului). Locurile şapte şi opt au fost ocupate de Andreea Mantea şi Cecilia, care a făcut furori alături de Ford GT.

Pe fetele de pe podium le găsiţi la SIAB, în cazul în care vreţi foto-autografe alături de ele. Atâta doar că nu mai fac pereche cu "utilajele" din pictorialele care v-au impresionat: pe Roxana Ungureanu o găsiţi în standul Nissan, pe Andreea Spătaru ceva mai încolo, în standul KIA, iar pe Alina Gheorghe în standul Autoitalia, pe una dintre motocicletele Honda. Trimite-ne şi nouă pozele pe care ţi le faci cu ele, participând la concursul foto promotor.ro. Şi nu uita de noul voting, pentru desemnarea Miss SIAB 2007, pe care vei avea ocazia să o vezi într-un pictorial hot ProMotor!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.