Chloe Khan face praf un Range Rover de 100.000 de lire – FOTO

Autor: ProMotor 17 nov. 2016 Fete si masini

Vedeta Big Brother, Chloe Khan, va trebui să plătească despăgubiri consistente după ce a intrat cu Range Rover-ul ei de 100.000 de lire într-un stâlp de metal.

Chloe pare să-şi fi distrus partea din faţă a maşinii într-un stâlp roşu şi alb aflat pe marginea drumului, în dreptul unui punct de trecere, pe care superba divă se pare că l-a ratat.

În imaginea surprinsă de camerele din Londra, masina este văzută exact la locul cu pricina, înconjurată de privitori.

Cu toate acestea, Chloe dovedeşte că a văzut partea amuzantă a accidentului, ea postând o imagine pe Instagram, însoţită de cuvintele: “Today’s f**king events haha” (Evenimentul acestei zile haha).

După doar câteva zile se pare că Chloe şi-a revenit de tot, ea postând din nou un mesaj optimist: “have fun and stay safe“ (distracţie plăcută şi aveţi grijă).

Sursă: Thesun.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide