Cum a încercat să scape de poliţişti după ce s-a urcat BEATĂ la volan şi s-a „oprit” în patru maşini! | VIDEO

Autor: ProMotor 06 feb. 2017 Fete si masini

O tânără de 18 ani din Mexic a devenit „vedetă” pe internet, după ce a fost filmată în timp ce încerca să mituiască un poliţist, la scurt timp după ce produsese un accident rutier.

Lorena Daniela Aguirre s-a urcat la volan într-o evidentă stare de ebrietate şi a pierdut controlul autovehiculului, lovind alte patru maşini parcate regulamentar. Ajunşi la faţa locului, agenţii de la poliţia rutieră au realizat că tânăra era evident băută şi au rugat-o să coboare din maşină. A fost momentul în care a început „spectacolul”.

Iniţial, Lorena a încercat să mituiască un agent cu o bancnotă de 100 de pesos (aproximativ 22 de lei), însă a fost evident refuzată, mai ales că tot momentul era filmat. Ulterior, tânăra îmbrăcată extrem de sumar a încercat să flirtreze cu poliţiştii, însă nici aşa nu a avut mai mult succes, după care a fost dusă în maşina poliţiei. Nu înainte să ofere alte cadre „gustate” de internauţi (vezi tot clipul mai jos).

Lorena a fost arestată pentru conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului, însă tot momentul a ajutat-o să-şi crească celebritatea pe internet. Contul tinerei de Twitter a strâns peste 50.000 de urmăritori în câteva ore.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide