Designeri specializaţi în modă au făcut minuni cu cel mai luxos cabrio.

Autor: Alexandru Banu 27 oct. 2016 Fete si masini

ROLLS ROYCE DAWN

Când se apucă Rolls de făcut maşini, poţi să te retragi. Chiar dacă în schema de conducere e implicată şi BMW – producător de maşini premium şi nu de lux. Dawn este cel mai frumos model cabrio Rolls Royce. Pentru că mai e şi Drophead Coupe. Dawn este făcut pe platforma coupe-ului Wraith, altă minune Rolls.

TREI CULORI CUNOSC PE ROLLS ROYCE

Acum vine partea ultraexclusivistă. Rolls Royce a anunţat pentru vara lui 2017 o colecţie couture cu 3 Dawn-uri conceptualizate de către o echipa de fashion designeri. Edişia specială se numeşte Rolls Royce Inspired by Fashion. Giles Taylor, şef de design la Rolls, i-a luat în echipă şi pe Cherica Haye (specialist în textile) şi pe Michelle Lusby (specialist în piei) – cei mai importanţi în acest proiect. În colecţia primăvară – vară 2017, Dawn are plafonul în 3 culori de contrast – roşu Mugello, albastru Cobalto şi mandarină. Anumite elemente de la interior au aceleaşi culori pentru corespondenţa cromatică. Restul interiorului – în toate cele 3 variante de asortimente – e în culorile alb arctic şi negru. Porţiunile textile (cusăturile din volan) şi buzunarele din mătase de pe interiorul uşilor au, de asemenea, culorile plafonului.  

 

ROLLS ROYCE INSPIRED BY FASHION (GALERIE FOTO)

 

V12 ŞI SUTA ÎN 5 SECUNDE

Pentru cei care nu cunosc foarte bine Rolls Royce Dawn (lansat în 2015), maşina are un motor V12 de 6.6 litri şi 570 de cai putere. Atinge 100 km/h în 5 secunde, iar viteza maximă e 250 km/h. Costă 400.000 $.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide