Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Autor: Cristian Agatie 15 aug. 2019 Fete si masini
Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea”, accidentul s-a produs noaptea,în jurul orei 2.00 în comuna Bărăganul.

Potrivit informaţiilor existente la această oră, o maşină a lovit un gard şi a luat foc. Maşina a ars în totalitate, fiind afectat de incendiu şi gardul respectiv.

Unul dintre tineri a fost găsit mort în maşină, în timp ce celălalt a fost proiectat în afara maşinii. Acesta a fost resuscitat de cadrele medicale, însă fără rezultat favorabil. La ora 3.00 a fost declarat şi decesul acestuia.

Cei doi tineri de 21 şi 22 de ani care au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul din judeţul Brăila, erau fraţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Brăila, accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari.

Trupul şoferului a fost găsit carbonizat. „S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au anunţat poliţiştii, potrivit cărora cei doi erau fraţi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide