Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Doi tineri de 21 şi, respectiv, 22 de ani au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul din judeţul Brăila.

Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea”, accidentul s-a produs noaptea,în jurul orei 2.00 în comuna Bărăganul.

Potrivit informaţiilor existente la această oră, o maşină a lovit un gard şi a luat foc. Maşina a ars în totalitate, fiind afectat de incendiu şi gardul respectiv.

Unul dintre tineri a fost găsit mort în maşină, în timp ce celălalt a fost proiectat în afara maşinii. Acesta a fost resuscitat de cadrele medicale, însă fără rezultat favorabil. La ora 3.00 a fost declarat şi decesul acestuia.

Cei doi tineri de 21 şi 22 de ani care au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul din judeţul Brăila, erau fraţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Brăila, accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari.

Trupul şoferului a fost găsit carbonizat. „S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au anunţat poliţiştii, potrivit cărora cei doi erau fraţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.