Doi tineri au murit în timp ce făceau sex în maşină

Autor: ProMotor 11 nov. 2016 Fete si masini

Doi tineri au murit îl timp ce făceau sex în maşină, otrăviţi de monoxidul de carbon degajat de ţeava de eşapament, scrie Mirror.co.uk

Prietenii celor cei doi au spus că şi-au ales prost locul în care să facă dragoste, un garaj închis, fără guri de aerisire.

Artem, de 18 ani, şi Anna, erau împreună de doar câteva luni, iar în noaptea decesului, ei şi-au petrecut timpul acasă la familia lui Artem, până când au anunţat că ies la o plimbare.

După câteva ore, când a văzut că nu s-au întors, familia lui Artem a început să-i caute, iar nu după mult timp le-au găsit trupurile goale în maşina din garaj. Aceştia muriseră de la fumul degajat de maşina pornită pentru a se încălzi.

Un prieten apropiat al lui Artem, a spus că relaţia lor era atât de nouă încât prietenul său nu a apucat să le-o prezinte pe fată grupului de prieteni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide