Esenţa spiritului american în câteva imagini: Corvette, GMC şi o focoasă

Nu ştim noi cum e viaţa în America, însă tindem să credem că nu e chiar rea, mai ales dacă ne uităm la galeria aceasta.

Esenţa spiritului american în câteva imagini: Corvette, GMC şi o focoasă Esenţa spiritului american în câteva imagini: Corvette, GMC şi o focoasă

Prietenii care au ajuns în State au descris, în mod succint, viaţa de acolo prin următoarele cuvinte: aer condiţionat, zahăr şi Poliţie la discreţie. 

Pentru iubitorii de maşini, SUA s-ar descrie cel mai bine prin următorii termeni: muscle cars şi camionete imense. Se servesc ideal cu garnitură de prezenţă feminină ruptă din filmele neserioase. 

În această şedinţă foto, Nikki Nichole (despre care nu ştim decât că-i place să-şi arate tatuajele cu proxima ocazie, cel puţin după conturile de pe reţele de socializare) face echipă cu un GMC pregătit pentru apocalipsa zombie şi cu un Chevrolet Corvette al cărui fel principal pare să fie asfaltul. 

Poate că, în realitate, viaţa în America nu este chiar aşa cum ni se arată în galeria foto, însă un lucru este bine ştiut: America ştie să se vândă. 

via GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.