Hot  Înainte să vedeţi acest pictorial, asiguraţi-vă perimetrul (galerie foto)

Alexandra şi maşinile japoneze Mazda au personalităţi diferite. Totuşi, au şi multe în comun, iar asta o demonstrează formele sexy şi provocatoare pe care le puteţi admira în galeria foto.

Înainte să vedeţi acest pictorial, asiguraţi-vă perimetrul (galerie foto) Înainte să vedeţi acest pictorial, asiguraţi-vă perimetrul (galerie foto)

VEZI AICI PICTORIALUL CU ALEXANDRA!

Nu numai ca am dedus ceea ce i-a plăcut Alexandrei din showroom-ul Mazda, dar chiar ne-a şi declarat fapul că maşina care a atras-o foarte mult a fost Mazda CX-7. Un model care nu dă greş atunci când vine vorba de gustul unei femei care nu-şi doreşte altceva de la o maşină decât siguranţă şi mult, mult spaţiu.

Dar să nu uităm să precizăm că acest SUV japonez poate avea la fel de mult succes şi în privinţa sexului masculin, prin look-ul sportiv şi motorizările puternice pe care le oferă, începând de la propulsorul aspirat de 2.5 litri ce dezvoltă 165 CP, şi până la cel de 2.3 litri Turbo şi 244 CP.

Ţinutele Alexandrei au fost asigurate de Debenhams, Aldo şi Catwalk.

Din 10 iunie, asortează vara cu cele mai aşteptate reduceri la Debenhams!

30%OFF la articole selecţionate din colecţia Spring Summer 2010.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.