Motivul pentru care un model Playboy a ajuns cu un Lamborghini în piscină este incredibil - VIDEO

Tocuri înalte şi slabe abilităţi de conducere.

Motivul pentru care un model Playboy a ajuns cu un Lamborghini în piscină este incredibil - VIDEO Motivul pentru care un model Playboy a ajuns cu un Lamborghini în piscină este incredibil - VIDEO

Soraja Vucelic este un model Playboy care a fost cândva într-o relaţie cu fotbalistul Neymar Jr.

Motivul pentru care o aducem în atenţia voastră este o întâmplare recentă dintre ea şi un Lamborghini Huracan Spyder. În timp ce tânăra îşi petrecea vacanţa în sudul Franţei, într-o staţiune din Cannes, a avut o idee proastă: s-a urcat la volanul supercarului ei purtând tocuri înalte.

Maşina se afla lângă piscină, iar piciorul drept al femeii a alunecat de pe pedala de frână şi maşina a intrat în piscină.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.