O româncă printre finalistele la Miss Tuning 2011 Bodensee

Printre frumoasele finaliste de la Miss Tuning 2011, concurs ce are loc în fiecare an în cadrul Tuning World Bodensee din Germania, s-a aflat şi o româncă. Vezi cine e!

În perioada 5-8 mai a avut loc Tuning World Bodensee 2011, un eveniment ce se ţine în fiecare an în oraşul Friedrichshafen din Germania şi unde 230 de companii au fost prezente. În cadrul acestui show, s-a decis şi cine va fi câştigătoarea titlului de Miss Tuning 2011, dintre cele 12 superbe finaliste.

Primul loc pe podium a fost ocupat de Mandy Lang, o frumoasă tânără din Berlin în vârstă de 23 ani, care a câştigat dreptul a fi imaginea Calendarului Miss Tuning 2012. Pe lângă acest premiu de imagine, Mandy va mai primi şi o Skoda Fabia RS pe care o va conduce timp de un an de zile.

Locul 2 a fost câştigat de românca Adriana Popa, stabilită doar de câteva luni în Germania, iar locul 3 este ocupat de cea mai tânără dintre finaliste, Lilia Kutlina, în vârstă de 19 ani. Restul finalistelor le puteţi vedea în galeria foto şi video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.