O româncă printre finalistele la Miss Tuning 2011 Bodensee

Autor: Dan Vache 09 mai 2011 Fete si masini

În perioada 5-8 mai a avut loc Tuning World Bodensee 2011, un eveniment ce se ţine în fiecare an în oraşul Friedrichshafen din Germania şi unde 230 de companii au fost prezente. În cadrul acestui show, s-a decis şi cine va fi câştigătoarea titlului de Miss Tuning 2011, dintre cele 12 superbe finaliste.

Primul loc pe podium a fost ocupat de Mandy Lang, o frumoasă tânără din Berlin în vârstă de 23 ani, care a câştigat dreptul a fi imaginea Calendarului Miss Tuning 2012. Pe lângă acest premiu de imagine, Mandy va mai primi şi o Skoda Fabia RS pe care o va conduce timp de un an de zile.

Locul 2 a fost câştigat de românca Adriana Popa, stabilită doar de câteva luni în Germania, iar locul 3 este ocupat de cea mai tânără dintre finaliste, Lilia Kutlina, în vârstă de 19 ani. Restul finalistelor le puteţi vedea în galeria foto şi video.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide