O tânără a rămas cu capul blocat în ţeava de eşapament a unei maşini - VIDEO

Din păcate, exact asta s-a întâmplat în Minnesota ...

O mulţime de lucruri nebuneşti se întâmplă la festivalurile de muzică, dar în mod normal nu vezi echipaje de descarcerare care trebuie să salveze pe cineva care şi-a blocat capul în ţeava de eşapament a unei camionete.

Din păcate, exact asta s-a întâmplat în Minnesota săptămâna trecută. Kaitlin Strom, în vârstă de 19 ani, a participat vineri la Festivalul de Muzică Winstock împreună cu prietenii săi, când a văzut o maşină cu o evacuare uriaşă, şi s-a gândit "Hei, capul meu ar putea să se potrivească în acea ţeavă".

Ceea ce se întâmplă în continuare este destul de evident, deoarece tânăra şi-a prins capul în sistemul de evacuare, unde a rămas blocat. 

Cineva a sunat în cele din urmă Departamentul de pompieri Winsted, iar un echipaj a venit imediat la locul incidentului pentru a-i scoate lui Strom capul din eşapament. Pompierii au estimat că tânăra a stat cu capul prins acolo aproximativ 45 de minute.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.