O tânără a rămas cu capul blocat în ţeava de eşapament a unei maşini – VIDEO

Autor: ProMotor 15 iun. 2018 Fete si masini
O tânără a rămas cu capul blocat în ţeava de eşapament a unei maşini – VIDEO

O mulţime de lucruri nebuneşti se întâmplă la festivalurile de muzică, dar în mod normal nu vezi echipaje de descarcerare care trebuie să salveze pe cineva care şi-a blocat capul în ţeava de eşapament a unei camionete.

Din păcate, exact asta s-a întâmplat în Minnesota săptămâna trecută. Kaitlin Strom, în vârstă de 19 ani, a participat vineri la Festivalul de Muzică Winstock împreună cu prietenii săi, când a văzut o maşină cu o evacuare uriaşă, şi s-a gândit „Hei, capul meu ar putea să se potrivească în acea ţeavă”.

Ceea ce se întâmplă în continuare este destul de evident, deoarece tânăra şi-a prins capul în sistemul de evacuare, unde a rămas blocat. 

Cineva a sunat în cele din urmă Departamentul de pompieri Winsted, iar un echipaj a venit imediat la locul incidentului pentru a-i scoate lui Strom capul din eşapament. Pompierii au estimat că tânăra a stat cu capul prins acolo aproximativ 45 de minute.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide