Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI când au văzut ce i-a făcut un iubit gelos prietenei sale

Autor: ProMotor 19 oct. 2016 Fete si masini
Poliţiştii au rămas ŞOCAŢI când au văzut ce i-a făcut un iubit gelos prietenei sale
O femeie a fost sechestrată într-o maşină de fostul ei prieten, care apoi a şi torturat-o turnându-i lipici în vagin, scrie mirror.co.uk.
 
Anchetatorii au rămas stupefiaţi de acest caz, şi au anunţat că au arestat un bărbat considerat a fi fostul iubit al victimei.

Potrivit rapoartelor, victima a declarat poliţiei că a fost răpită în timp ce îşi plimba câinele, în apropierea casei sale aflată în localitatea Leon, în nordul Spaniei.

Ea a spus că cei doi agresori au forţat-o să urce într-o maşină şi au dus-o în oraşul Bembibre, unde au supus-o la acest calvar terifiant.

Avocatul femeii a mai declarat că victimei i-a fost turantă lipici în părţile intime, iar apoi a fost abandonată cu mâinile legate, lângă o casă părăsită.

Victima  a reuşit să se elibereze şi să ceară ajutor din partea localnicilor, care apoi au alertat poliţia.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide