Tuning days aprilie 2007 - fete

Maşini avem, cai putere avem, bani de tuning avem. Deci avem şi fete.

Tuning days aprilie 2007 - fete Tuning days aprilie 2007 - fete
Tuningul reprezină neobişnuitul, ieşirea din anonimat, din canoane, ba chiar şi o doză bună de încălcări ale legilor, pentru că puterea dusă la extrem nu face niciodată casă bună cu noul Cod Rutier. Dar ce mai contează? O viaţă avem, să ne bucurăm de maşini. Şi de femei.

Poate că prin Germania, USA sau Japonia, saloanele de tuning sunt mult peste ce putem face acum în România, însă, în materie de reprezentante ale sexului frumos şi seducător, suntem pe primele poziţii. Şi pentru că am vorbi degeaba despre ele, mai bine priviţi-le. Poate le recunoaşteţi, poate veţi rămâne cu obsesii, poate unii vor rămâne indiferenţi (la o adică, e o ţară liberă, indiferent de orientările sexuale...).

Oricum, ele sunt aici. Pentru că maşini bestiale fără tipe tari nu se acceptă la un salon de tuning!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.