Un Mustang America dezbracă la limită o fată Playboy România (galerie foto)

Cât să mai îndurăm, cât să mai suportăm ... ?

Am plecat de la redactie spre Autovit, mai exact spre AutoTest, locul unde iti poti diagnostica perfect masina si unde ne propusesem si noi sa luam pulsul celor doua frumuseti. Pana la inceperea sesiunii foto a trebuit sa inhalam vreo 3 tone de fum de la un Passat care se chinuia sa isi descopere poneii de sub capota. In cele din urma a renuntat cand a sosit Mustangul pentru ca nu mai avea pe cine impresiona. Atmosfera s-a aerisit, baietii de la AutoTest au parasit in masa posturile de lucru si au inceput sa faca febra la muschii oculari...erau atatea zone pe care se impunea o focalizare cat mai exacta...

PICTORIAL MUSTANG ŞI ALINA (GALERIE FOTO)

Singurul care a suferit cu adevarat a fost Dragos Cristescu, fotograful nostru, care lupta cu o raceala infernala care in cele din urma l-a rapus. Altfel nu vad de ce nu am fi continuat sesiunea foto pana dimineata. Singurul regret ar fi ca nu am aflat care sunt performantele ambelor modele, Mustangul se lauda cu 300 CP si ceva la roata. Alinuta oare cat are la toc? Si sa nu va imaginati ca o astfel de sesiune foto este un privilegiu, singurul care se bucura cu adevarat de imagine este fotograful. Restul alearga prin jur pentru a fi totul OK.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.