Vanessa ne reaminteşte de Lamborghini Gallardo Spyder

De când a apărut Huracán LP 610-4 aproape că am uitat de Gallardo, care ocupă un loc important în inima fanilor şi în Hall of Fame-ul brandului. Noroc de Vanessa...

Vanessa ne reaminteşte de Lamborghini Gallardo Spyder Vanessa ne reaminteşte de Lamborghini Gallardo Spyder

Lamborghini tot timpul s-a bătut cu marii rivali Ferrari şi Porsche cu modelele vârf-de-lance, pe care le făcea cu cea mai mare dedicare. Aşadar, „mezinul” Gallardo a venit ca o noutate absolută atât pentru piaţa supercarurilor, cât şi pentru fanii mărcii. Din fericire pentru producător, Gallardo a fost un hit imens - fiind, în momentul actual, cel mai vândut model din istoria producătorului. 

Am făcut şi un top cu cele mai exclusiviste ediţii speciale Lamborghini Gallardo

În cei zece ani de producţie, s-a vândut în peste 14.000 de unităţi, animate atât de motor V10 de 5,0 litri, cât şi de mai-marele V10 de 5,2 litri. Puterea iniţială a crescut, de-a lungul versiunilor produse, de la 500 CP (cât a avut la debut) la 570 CP (cât livrează ultima reiteraţie a modelului, Supperleggera Edizione Tecnica). 

Acum este  timpul să o lăsăm pe Vanessa să ne arate detaliile frumoase caracteristice unei exotice foarte dorite, în galeria foto oferită de SG Car Shoot.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.