WOZNIACKI şi Bouchard într-un VIDEO care te va bântui toată viaţa

S-a încălzit brusc afară

WOZNIACKI şi Bouchard într-un VIDEO care te va bântui toată viaţa WOZNIACKI şi Bouchard într-un VIDEO care te va bântui toată viaţa

Caroline Wozniacki e mai bună la corp decât la tenis. Dacă e să fim subiectivi şi să ţinem cu Halep a noastră. Toţi am văzut că a fost mai bună, căldura groaniză a chinuit-o însă până la limita leşinului. Aşa cum ne-a chinuit e noi acest pictorial la malul mării făcut de daneză, de Bouchard şi de ... Serena. Cele trei graţii (sau două) au pozat pentru Sports Illustarted şi totul arată extraordinar de bine. Din cap până-n picioare. Avem o propunere: se poate juca aşa şi pe teren? Da, bine, am întrebat şi noi, nu am dat cu parul. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.