Test de fidelitate pentru blonde. Cât de repede îşi arată tatuajul unor străini - VIDEO

Acest bărbat bănuia că prietena lui îl înşeală ...

Test de fidelitate pentru blonde. Cât de repede îşi arată tatuajul unor străini - VIDEO Test de fidelitate pentru blonde. Cât de repede îşi arată tatuajul unor străini - VIDEO

Acest bărbat bănuia că prietena lui îl înşeală aşa că a apelat la o „firmă” specializată pentru a afla dacă este adevărat. Aceştia l-au pus pe un şofer de taxi să-i facă avansuri blondei, şi nu mare le-a fost mirarea să vadă că fata cedează. Întâmplarea a fost filmată şi i-a fost arătată şi iubitului ei. Iată cum a reacţionat.

 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.