Alex Mirea vine la „Podcast cu Prioritate” #47. Emisiunea apare luni, 17 iunie

Autor: ProMotor 13 iun. 2024 Podcast cu Prioritate
Alex Mirea vine la „Podcast cu Prioritate” #47. Emisiunea apare luni, 17 iunie

ProMotor lansează luni, 17 iunie, episodul cu numărul 47 al emisiunii „Podcast cu Prioritate”, care va fi disponibil începând cu ora 12:00 pe canalul de YouTube ProMotor România și Spotify.

Alex Mirea, născut pe 27 ianuarie 1986, este un pilot talentat, care în 2015 a obținut titlul de vicecampion la Clasa H2 și în clasamentul general 2 Roti Motrice. În 2021, la al 14-lea său sezon de viteză în coastă, Alex Mirea şi-a îndeplinit visul pe traseul său favorit din Drumul Poienii, câştigând Trofeul Audi Braşov, dar şi titlul de campion al Categoriei II.

Recent, în luna mai, Alex a urcat din nou în mașina de curse, el a ales să participe la etapa de anduranță RES500 (Romanian Endurance Series – campionatul național de anduranță pe circuit), unde l-a avut alături de Dani Oțil.

Tot de curând, Alex cochetează cu ideea de a trece de la patru la două roți. Urmăritorii lui pot să-l vadă la Roadbook Adventure Challenge, editia a VI-a, unde va avea un prim contact cu o competiție la care va participa pe motocicletă.

Este cel mai mare eveniment de adventure riding pentru amatori din România, și are loc în perioada 13-16 iunie 2024. Vor fi două zile de riding într-o zona superbă a munților Apuseni. Întrebat de Luci ce ambiții are, Alex a răspuns foarte hotărât: „Să câștig, evident!”

Luni, 17 iunie, ora 12:00, aflăm mai multe povești cu și despre mașini de la Alex Mirea. Podcastul găzduit de Luci Popa va apărea pe YouTube și Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide