Cristiana Oprea vine la „Podcast cu Prioritate” #25. Noul episod apare sămbătă, 9 decembrie, ora 19:00

Autor: Promotor 09 dec. 2023 Podcast cu Prioritate
Cristiana Oprea vine la „Podcast cu Prioritate” #25. Noul episod apare sămbătă, 9 decembrie, ora 19:00

Episodul 25 din „Podcast cu Prioritate” o are ca invitată pe Cristiana Oprea, pilot de raliuri cu o poveste foarte interesantă, pe care o veți afla în cel mai nou episod al podcastului.

Cristiana Oprea este prima româncă ce a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri și într-o etapă în afara României a Campionatului European de Raliuri și vine sâmbăta, 9 decembrie, la cea mai nouă ediție „Podcast cu Prioritate”, emisiune prezentată de Luci Popa.

Cristiana a debutat în sportul cu motor în 2015, din postura de copilot la acea vreme, apoi în postura de pilot în Cupa Dacia. Interesant este că această carieră în motorsport a venit destul de târziu și cumva neașteptat, deoarece Cristiana Oprea a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Pentru a afla toate detaliile, dar și mult mai multe povești din cariera sa ca pilot de raliuri, va trebui să urmăriți cel mai nou episod din „Podcast cu Prioritate” pe canalul de YouTube ProMotor România. De asemenea, podcastul poate fi ascultat și pe Spotify.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide