Ediția #36 „Podcast cu Prioritate” by ProMotor apare luni, 18 martie. Invitat: Dan Cadar

Autor: ProMotor 18 mart. 2024 Podcast cu Prioritate
Ediția #36 „Podcast cu Prioritate” by ProMotor apare luni, 18 martie. Invitat: Dan Cadar

„Podcast cu Prioritate” #36 îl are ca invitat pe Dan Cadar de la „Zona IT”. Emisiunea se va difuza luni, 18 martie, ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify.

Dan Cadar este coordonatorul proiectului zonait.ro unde își propune să acopere domenii precum: tehnologie, smartphone-uri, PC-uri, componente hardware, aplicații, jocuri, mașini, toate acestea în recenzii cuprinzătoare, teste comparative și știri livrate în timp real.

Dan vine la „Podcast cu Prioritate” să ne vorbească despre cel mai nou proiect la care lucrează: povestea Dacia. „De o bună bucată de vreme, scriu oamenii în comentarii că, știi, eu mai fac niște clipuri de istorie a unor brand-uri… și am vorbit despre Tesla, Intel, am avut BMW… și lumea zicea: bine, mă, dar Dacia, tocmai despre Dacia nu vorbești”? Așa că Dan și-a propus să facă un clip în care să surprindă povestea Dacia, dar nu o poveste „scorțoasă, țăpănoasă”, după cum chiar el spune, ci mai degrabă despre cum a fost percepută mașina asta, și ce a însemnat ea în istoria mentalului colectiv românesc.

Pe lângă aceasta, Dan va mai atinge subiecte precum Formula 1, mașina Xiaomi (în care s-a urcat de curând la Mobile World Congress 2024 din Barcelona), pasiunea sa pentru mersul de două roți, cum este viața de tată, dar și cum va arăta viitorul industriei auto.

Discuția completă o puteți asculta luni, 18 martie, începând cu ora 12:00 pe YouTube ProMotor România și Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide