Luni, 6 mai, Vlad Micșunescu revine la „Podcast cu Prioritate” #43

Autor: ProMotor 06 mai 2024 Podcast cu Prioritate
Luni, 6 mai, Vlad Micșunescu revine la „Podcast cu Prioritate” #43

„Podcast cu Prioritate” by ProMotor pregătește o nouă incursiune captivantă în lumea mașinilor pentru ediția sa cu numărul 43.

Nimeni altul decât Vlad Micșunescu revine la ProMotor cu povestiri captivante și perspective interesante din culisele lumii auto. Emisiunea va fi difuzată pe canalul de YouTube ProMotor România, în data de luni, 6 mai, începând cu ora 12:00. De asemenea, audiția este disponibilă și pe platforma Spotify pentru toți fanii podcasturilor.

Cu o experiență solidă în domeniul bancar și o carieră anterioară în sectorul financiar, Vlad Micșunescu și-a construit un parcurs profesional destul de interesant. Cu peste 11 ani de expertiză în domeniul bancar imobiliar, el s-a implicat în diverse aspecte ale industriei, de la vânzări directe și consiliere imobiliară, până la optimizarea produselor bancare și procesarea creditelor.

Cu toate acestea, pasiunea lui pentru mașini l-a condus către o „reconversie” profesională, transformându-l într-un creator de conținut în domeniul auto. Fiecare conținut realizat de Vlad este meticulos documentat și executat cu o atenție deosebită la detalii, capturând esența și frumusețea fiecărui element al mașinilor.

În cadrul podcastului moderat de Luci Popa, Vlad va aborda subiecte precum experiențele sale din trafic, analiza mașinilor recent lansate pe piață și, în mod special, va aduce în discuție impresiile sale despre Dacia Duster 2024.

Pentru mai multe informații și pentru a urmări podcastul, accesați canalul de YouTube ProMotor România sau urmăriți-ne pe Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide