„Podcast cu Prioritate” #23 – Ediție specială de 1 decembrie. Invitați: Alin Ionescu (Mașinistul) și Dan Scarlat

Autor: Marius Vișan 01 dec. 2023 Podcast cu Prioritate
„Podcast cu Prioritate” #23 – Ediție specială de 1 decembrie. Invitați: Alin Ionescu (Mașinistul) și Dan Scarlat

Într-o ediție specială dedicată Zilei Naționale a României, „Podcast cu Prioritate” #23 aduce în prim-plan istoria mașinilor românești.

Invitații, Alin Ionescu (Mașinistul) și Dan Scarlat, vor dezvălui povești captivante și perspective unice despre evoluția industriei auto locale.

Emisiunea apare vineri, 1 decembrie, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Facebook.

Cu o pasiune inconfundabilă pentru universul auto, Alin-Alexandru Ionescu, cunoscut sub numele de Masinistul, este o prezență marcantă în peisajul digital. El reușește să îmbine mai multe roluri într-un mod autentic și inspirator. Masinistul nu este doar un digital creator, ci și un colecționar de povești legate de mașini clasice. Prin intermediul conținutului său online, Alin-Alexandru aduce la viață poveștile fiecărei mașini, transformându-le în narative captivante și educative.

În calitate de jurnalist auto pentru Top Gear Romania, Masinistul nu doar informează, ci și inspiră comunitatea sa să exploreze lumea fascinantă a automobilelor. Cu un ochi atent la detalii și o pasiune inepuizabilă pentru frumusețea mecanică, el aduce un suflu nou în industria auto.

Dan Scarlat, redactorul șef al revistei Top Gear România, este un nume cunoscut al jurnalismului auto din România. Cu o carieră variată, el și-a construit reputația nu doar ca jurnalist, ci și ca prezentator al emisiunii auto „Coloana de direcție” difuzată la Prima TV. Pasionat al lumii mașinilor, el nu doar că transmite informații tehnice și recenzii detaliate, ci a adus în fața publicului său povești captivante despre inconfundabilele automobile românești care au scris istorie.

Cu o atenție deosebită acordată automobilelor românești precum Dacia, Oltcit și ARO, Dan Scarlat aduce la viață în episodul special „Podcast cu Prioritate” by ProMotor istoria acestor vehicule care au defilat cândva pe șoselele românești.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide