„Podcast cu Prioritate” #29 i-a avut ca invitați pe Alin Ionescu și Dan Scarlat

Autor: ProMotor 30 dec. 2023 Podcast cu Prioritate
„Podcast cu Prioritate” #29 i-a avut ca invitați pe Alin Ionescu și Dan Scarlat

Dan Scarlat și Alin Ionescu au fost invitații ultimei ediții „Podcast cu Prioritate” din 2023.

Alin-Alexandru Ionescu, cunoscut sub numele de Masinistul, este o prezență marcantă în peisajul digital. El reușește să îmbine mai multe roluri într-un mod autentic și inspirator. Masinistul nu este doar un digital creator, ci și un colecționar de povești legate de mașini clasice. Prin intermediul conținutului său online, Alin-Alexandru aduce la viață poveștile fiecărei mașini, transformându-le în narative captivante și educative.

Dan Scarlat, redactorul șef al revistei Top Gear România, este un nume cunoscut al jurnalismului auto din România. Cu o carieră variată, el și-a construit reputația nu doar ca jurnalist, ci și ca prezentator al emisiunii auto „Coloana de direcție” difuzată la Prima TV.

Cei doi au vorbit despre începuturile industriei auto din România așa că discuția a ajuns, inevitabil, la automobilul Malaxa, dar și la Lăstun, micuța mașină proiectat la finalul anilor ’80, un exemplu relevant despre cum regimul ceaușist fabrica mașini de o calitate cel puțin discutabilă.

Mai multe povești interesante puteți asculta în podcastul apărut la finalul lunii decembrie pe canalul de YouTube ProMotor România.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide