„Podcast cu Prioritate” #30 apare luni, 15 ianuarie, ora 12:00. Invitat: Mircea Meșter

Autor: ProMotor 12 ian. 2024 Podcast cu Prioritate
„Podcast cu Prioritate” #30 apare luni, 15 ianuarie, ora 12:00. Invitat: Mircea Meșter

Mircea Meșter vine la episodul cu numărul 30 din „Podcast cu Prioritate”. Emisiunea se va difuza luni, 15 ianuarie, ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify.

ProMotor începe 2024 în forță. Mircea Meșter vine la emisiunea găzduită de Luci Popa ca să ne povestească despre planurile sale pentru anul acesta și nu numai.

În anul 2024, Autocritica Squad, echipa reprezentativă a României în Campionatul Mondial de Regularitate cu mașini electrice (FIA Eco Rally Cup), pregătește terenul pentru cel de-al doilea sezon complet de participare.

Mircea mai anunță că emblematicele tururi cu mașini pe care le organizează suferă transformări majore în acest an, devenind internaționale. CARS & ROADS se metamorfozează într-o aventură în care turismul de calitate, gastronomia și mașinile se contopesc într-un amalgam perfect. În luna mai turul va porni din România cu destinația Grecia.

ROCHARGE, renumitul tur al mașinilor electrice, evoluează și se transformă în EUROCHARGE. În luna septembrie, 8 mașini electrice vor parcurge Europa de la est la vest și înapoi. Un traseu de aproximativ 10.000 de kilometri, exclusiv electric.

Din discuție nu putea să lipsească subiectul care stârnește cele mai multe controverse în ultima perioadă: mașinile electrice pe timp de iarnă.

„Acum, la nivel de autonomie scăzută pe timp de iarnă… cumva proporția e cam aceeași ca și cum ai merge pe autostradă vara. Adică tot la 320 – 325 de kilometri merge, pe iarnă, unde în mod normal merge 450. Deci la temperaturile astea scăzute scade cu undeva la 30%. Iar cea mai nasoală situație pentru o electrică este iarna pe autostradă, unde autonomia este undeva la 220, la jumătate de autonomia reală de vară”, povestește Mircea, el însuși proprietarul unei mașini electrice.

Mai multe povești interesante puteți asculta în episodul 30 din „Podcast cu Prioritate” by ProMotor care va fi publicat pe 15 ianuarie, ora 12:00. Emisiunea va putea fi ascultată și pe Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide