„Podcast cu Prioritate” #40 apare luni, 15 aprilie. Invitat: Cătălin Bordea

Autor: ProMotor 15 apr. 2024 Podcast cu Prioritate
„Podcast cu Prioritate” #40 apare luni, 15 aprilie. Invitat: Cătălin Bordea

Pe 15 aprilie, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify, te invităm să te distrezi în compania lui Luci Popa și a invitatului Cătălin Bordea. „Podcast cu Prioritate” a ajuns la ediția cu numărul 40.

Cu o carieră solidă în televiziune și stand-up comedy, Cătălin Bordea aduce în fața publicului său o combinație impecabilă de umor și observație fină a vieții de zi cu zi. Absolvent al Universități Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, Bordea și-a construit un nume în industria showbiz-ului românesc, iar acum vine la ProMotor pentru a ne împărtăși povești savuroase despre mașini și motociclete.

Cu numeroase apariții în spectacole de televiziune și evenimente de stand-up comedy, Bordea este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comedianti din România. Alături de gazda noastră, Luci Popa, acest episod promite să fie unul memorabil.

Fanii podcasturilor și iubitorii de stand-up comedy sunt invitați să se alăture acestui moment special pe 15 aprilie, ora 12:00, pe YouTube și Spotify.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide