Ediția #34 „Podcast cu Prioritate” by ProMotor apare luni, 4 martie. Invitat Dorian Popa

Autor: ProMotor 04 mart. 2024 Podcast cu Prioritate
Ediția #34 „Podcast cu Prioritate” by ProMotor apare luni, 4 martie. Invitat Dorian Popa

„Podcast cu Prioritate” #34 îl are ca invitat pe Dorian Popa. Emisiunea se va difuza luni, 4 martie, ora 12:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify.

Actor, cântăreț, influencer, dar și dezvoltator imobiliar, Dorian Popa are și o mare pasiune pentru mașinile de toate felurile. Dacă în trecut, când era adolescent, conducea un Matiz, acum are numai autovehicule de lux, în care a investit sute de mii de euro. Cu toate acestea, Dorian este și un mare fan al producătorului autohton Dacia.

„Băi, deci, arată Loganul nou de-ți cad plombele! Începând de la farurile superbe, continuând cu stopurile superbe, vorbind și despre logo-ul, care este extrem de mișto implementat…” a spus Dorian în cadrul episodului cu numărul 33 din „Podcast cu Prioritate”. „Jos pălăria pentru navigație… Apple CarPlay… toate astea sunt pe multe mașini, dar să nu uităm de preț, că aici e șmecheria Daciei” mai spune Dorian. 

În 2022, celebrul vlogger a achiziționat un Lamborghini Huracan Spyder printr-o comandă specială, investind aproximativ 300.000 de euro. Cu toate acestea, în planurile sale Dorian declară că intenționează să-și extindă colecția cu o elegantă limuzină Rolls-Royce Phantom. Pe lângă acestea, el visează și la primul pick-up electric Tesla. Următoarea mașină pe care speră Dorian să o achiziționeze este Tesla Cybertruck: „Poate avem noroc și noi și există, și va exista Cybertruck și în Europa, pentru că îmi voi lua unul fără să clipesc”. 

Din această ediție de podcast puteți afla mai multe povești despre mașinile, dar și despre alte aspecte din viața lui Dorian Popa. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide