„Podcast cu Prioritate”, ep. 13, apare pe 5 august. Invitat: Emil Voica, broker de închirieri auto

Autor: Marius Vișan 03 aug. 2023 Comunicat de presă
„Podcast cu Prioritate”, ep. 13, apare pe 5 august. Invitat: Emil Voica, broker de închirieri auto

„Podcast cu Prioritate” ajunge la ediția cu numărul 13. Invitatul este Emil Voica, broker de închirieri auto. Emisiunea apare pe 5 august, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România. De asemenea, podcastul poate fi ascultat și pe Spotify.

Dacă aveți curiozitatea să descoperiți ce se ascunde în culisele firmelor de închirieri auto, și să aflați povești incredibile cu mașini închiriate de români, trebuie să ascultați noul nostru podcast unde avem un invitat care merită toată atenția.

Emil Voica are, per total, 17 ani de experiență pe nișa auto, dar înainte de asta el a lucrat la divizia de management executiv a NATO de la Brussels și apoi pentru comandamentul militar NATO.

Ce face un broker de închirieri auto?

„Pune în legătură clienții cu firmele de închirieri auto. Practic, scanăm ofertele furnizorilor de închirieri auto și ajutăm clienții pas cu pas să găsească oferta care li se potrivește explicându-le cât de cât termenii și condițiile firmelor respective” spune Emil Voica pentru ProMotor.

Deși pare un job destul de simplu, acesta devine interesant când o parte din clienți decid să returnez mașina într-o stare cel puțin discutabilă. „Sunt daune pe care nici nu ai cum să le explici. Îți returnează Loganul la final de închiriere și îți spune: să știți că v-am reparat mașina. Și când te uiți pe portieră vezi gaura dată în stâlpul A, gaură dată în portieră și între ele lanț și lacăt pentru că nu mai funcționa închiderea centralizată”, povestește Emil.

Emil Voica este cea mai potrivită persoană care ne va spune toate secretele închirierii unei mașini, atât în România cât și în orice altă țară.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide