„Podcast cu Prioritate”, ep. 15, apare pe 2 septembrie. Invitat: Titi Aur

Autor: Marius Vișan 31 aug. 2023 Podcast cu Prioritate
„Podcast cu Prioritate”, ep. 15, apare pe 2 septembrie. Invitat: Titi Aur

Episodul cu numărul 15 din „Podcast cu Prioritate” are un invitat consacrat în lumea mașinilor și a conducerii defensive: Titi Aur. Emisiunea apare pe 2 septembrie, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România. De asemenea, podcastul poate fi ascultat și pe Spotify.

Expert în conducere defensivă și fost campion național la raliuri, Titi Aur a vorbit în cadrul emisiunii „Podcast cu Prioritate” despre fenomenul inconștienței șoferilor români care face victime zilnic pe șoselele din România. Totodată, el spune și care ar putea fi remediul pentru combaterea acestui fenomen: educația.

Titi Aur este convins că primul lucru care lipsește în România pentru a avea un trafic sigur pe șosele este educația, în toate formele ei, dar în special educația rutiera și un sistem eficient de coerciție. Discuția completă poate fi ascultată sâmbătă, 2 septembrie, pe YouTube și Spotify.

Despre Titi Aur și școala de conducere defensivă

Constantin Aur, cunoscut de toată lumea sub numele de Titi Aur, s-a născut pe 25 decembrie 1963 la Bârlad. Titi Aur și-a construit viață și carieră în jurul unei pasiuni pentru automobilism.

„Primele informații despre tehnicile de pilotaj le-am dobândit în 1988 la Școală de pilotaj Jean Michel Fabre din Cergi-Pontoise-Paris. Cunoștințele dobândite în timpul școlii mi-au fost foarte utile și am încercat să le aplic, dar să și îmbunătățesc tehnică de pilotaj, odată cu apariția noutăților tehnice sau în urmă experiențelor pe care le-am avut în timpul testelor alături de Bruno Thiry, Manfred Stohl, Tommi Makinen, Petter Solberg etc“, spune fostul campion de raliuri.

Titi Aur, ca majoritatea sportivilor din motorsport, a ales ca la finalul carierei să rămână în domeniul în care a performat și să transmită mai departe experiența acumulată. El a dus la cu totul alt nivel aceste lucru și a transformat academia pe care o conduce într-o afacere de succes. Bârlădeanul se ocupă începând cu 2007 de Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj Titi Aur.

Fostul campion național de raliuri a accesat fonduri europene și a construit lângă București, pe un teren ce se întindea pe 12,5 hectare, un circuit unde desfășoară cursurile Școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Titi Aur.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide