BMW X6 Trophy Truck preparat de All German Motorsport

Autor: Oraan Mărculescu acum 9 ani Alte sporturi

Încă de la apariţia sa, BMW X6 a stârnit un mare interes, mai ales printre amatorii de maşini de fiţe. Cea mai puternică versiune este BMW X6M, care pune la bătaie 555 CP, dar nimeni nu s-ar fi gândit că X6 poate fi capabil de mai mult. Mult mai mult.

BMW X6 Trophy Truck by All German Motorsport

Specialiştii de la All German Motosport s-au gândit să transforme X6-le într-o bestie de curse, preparând un model într-un stil extrem, în totală contradicţie cu aşteptările targetului de BMW X6… În primul rând, s-a renunţat la caroseria modelului original, X6 Trophy Truck având un şasiu tubular, peste care vine o caroserie din fibră de sticlă, care nu mai aminteşte prin aproape nimic de X6, în afară de stopuri, de exemplu.

Suspensia provine de la Fox, având o cursă de circa 60 cm în faţă, respectiv 80 cm în spate şi fiind concepută pentru a rezista condiţiilor extreme din cursele desfăşurate în deşert. Motorul V8, deşi conţine emblema BMW, se pare că e de provenienţă GM, beneficiind de compresor mecanic şi atingând o putere maximă de 750 CP.

Modelul de competiţie BMW X6 Trophy Truck All German Motorsport va debuta în cursa Baja 1000, din noiembrie, avându-l ca pilot pe Armin Schwarz. Să vedem dacă se va impune în faţa concurenţilor.

BMW X6 Trophy Truck (full version) de pe tare.ro

Citește și...


Comentarii
Inchide