BMW X6 Trophy Truck preparat de All German Motorsport

Autor: Oraan Mărculescu 17 oct. 2011 Alte sporturi

Încă de la apariţia sa, BMW X6 a stârnit un mare interes, mai ales printre amatorii de maşini de fiţe. Cea mai puternică versiune este BMW X6M, care pune la bătaie 555 CP, dar nimeni nu s-ar fi gândit că X6 poate fi capabil de mai mult. Mult mai mult.

BMW X6 Trophy Truck by All German Motorsport

Specialiştii de la All German Motosport s-au gândit să transforme X6-le într-o bestie de curse, preparând un model într-un stil extrem, în totală contradicţie cu aşteptările targetului de BMW X6… În primul rând, s-a renunţat la caroseria modelului original, X6 Trophy Truck având un şasiu tubular, peste care vine o caroserie din fibră de sticlă, care nu mai aminteşte prin aproape nimic de X6, în afară de stopuri, de exemplu.

Suspensia provine de la Fox, având o cursă de circa 60 cm în faţă, respectiv 80 cm în spate şi fiind concepută pentru a rezista condiţiilor extreme din cursele desfăşurate în deşert. Motorul V8, deşi conţine emblema BMW, se pare că e de provenienţă GM, beneficiind de compresor mecanic şi atingând o putere maximă de 750 CP.

Modelul de competiţie BMW X6 Trophy Truck All German Motorsport va debuta în cursa Baja 1000, din noiembrie, avându-l ca pilot pe Armin Schwarz. Să vedem dacă se va impune în faţa concurenţilor.

BMW X6 Trophy Truck (full version) de pe tare.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide