BMW X6 Trophy Truck preparat de All German Motorsport

Specialiştii de la All German Motosport au transformat BMW X6 dintr-un SUV de fiţe într-o bestie care poate lua în piept deşertul în cursele de tip Baja. Iată, aşadar, X6-le care va băga groaza în cei de la mall!

BMW X6 Trophy Truck preparat de All German Motorsport BMW X6 Trophy Truck preparat de All German Motorsport

Încă de la apariţia sa, BMW X6 a stârnit un mare interes, mai ales printre amatorii de maşini de fiţe. Cea mai puternică versiune este BMW X6M, care pune la bătaie 555 CP, dar nimeni nu s-ar fi gândit că X6 poate fi capabil de mai mult. Mult mai mult.

Specialiştii de la All German Motosport s-au gândit să transforme X6-le într-o bestie de curse, preparând un model într-un stil extrem, în totală contradicţie cu aşteptările targetului de BMW X6... În primul rând, s-a renunţat la caroseria modelului original, X6 Trophy Truck având un şasiu tubular, peste care vine o caroserie din fibră de sticlă, care nu mai aminteşte prin aproape nimic de X6, în afară de stopuri, de exemplu.

Suspensia provine de la Fox, având o cursă de circa 60 cm în faţă, respectiv 80 cm în spate şi fiind concepută pentru a rezista condiţiilor extreme din cursele desfăşurate în deşert. Motorul V8, deşi conţine emblema BMW, se pare că e de provenienţă GM, beneficiind de compresor mecanic şi atingând o putere maximă de 750 CP.

Modelul de competiţie BMW X6 Trophy Truck All German Motorsport va debuta în cursa Baja 1000, din noiembrie, avându-l ca pilot pe Armin Schwarz. Să vedem dacă se va impune în faţa concurenţilor.

BMW X6 Trophy Truck (full version) de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.