De acum şi maşină de curse: Mercedes SLS AMG GT3

Cu ocazia Salonului Auto New York 2010, Mercedes Benz şi-a prezenta oficial versiunea de curse supercarului său, Mercedes SLS GT3. Atenţie, nu e pentru stradă.

Mercedes SLS AMG GT3După ce a avut primul contact cu lumea Formulei 1, ca Safety Car, iată că supercarul Mercedes SLS AMG se dezbracă de tot ceea ce amatorii de lux şi confort apreciază, pentru a intra cum se cuvine pe pistă.

Noua versiune de curse Mercedes SLS AMG GT3 va debuta oficial sub reflectoarele Salonului Auto New York 2010, unde vom afla, de fapt, toate datele şi informaţiile oficiale - deocamdată, este vorba despre câteva imagini "scăpate" pe internet.

Interior spartan racingDin care putem remarca fără probleme cura de racing la care a fost supus SLS GT3: un kit exterior eficient, cu un spoiler aerodinamic şi un imens eleron pe capota din spate, dar şi o sumedenie de prize de aer, remarcându-se cea de pe capotă.

Totodată, interiorul a fost debarasat de orice element de confort sau lux, lăsând locul sistemelor specifice unei maşini de curse.

În curând, mai multe date şi imagini cu Mercedes SLS AMG GT3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.