De acum şi maşină de curse: Mercedes SLS AMG GT3

Cu ocazia Salonului Auto New York 2010, Mercedes Benz şi-a prezenta oficial versiunea de curse supercarului său, Mercedes SLS GT3. Atenţie, nu e pentru stradă.

Mercedes SLS AMG GT3Dupăce a avut primul contact cu lumea Formulei 1, ca Safety Car, iată că supercarul Mercedes SLS AMG se dezbracă de totceea ce amatorii de lux şi confort apreciază, pentru a intra cum secuvine pe pistă.

Noua versiune de curse Mercedes SLS AMG GT3 va debuta oficialsub reflectoarele Salonului Auto New York 2010, unde vom afla, defapt, toate datele şi informaţiile oficiale - deocamdată,este vorba despre câteva imagini "scăpate" peinternet.

Interior spartan racingDincare putem remarca fără probleme cura de racing la care a fostsupus SLS GT3: un kit exterior eficient, cu un spoileraerodinamic şi un imens eleron pe capota din spate, dar şio sumedenie de prize de aer, remarcându-se cea de pe capotă.

Totodată, interiorul a fost debarasat de orice element deconfort sau lux, lăsând locul sistemelor specifice unei maşini decurse.

În curând, mai multe date şi imagini cu Mercedes SLS AMGGT3.