Mihai Marinescu pe podium!

Pilotul român Mihai Marinescu a reuşit ca, în cursa sa de debut în prestigioasa Formula 3, să obţină o clasare pe podium.

Mihai Marinescu pe podium! Mihai Marinescu pe podium!

Pilotul nostru, Mihai Marinescu, a participat în weekendul recent încheiat la etapa de la Rockingham a Campionatului Britanic Formula 3, concurând în National Class pe un şasiu Dallara 2003, motorizat Mugen Honda, sub culorile echipei Raikkonen Robertson Racing.

Aflat la comenzile unui monopost Formula 3 pentru a doua oară în viaţă, Mihai Marinescu a înfruntat câteva probleme tehnice la antrenamentele libere şi în prima sesiune de calificări. Pilotul român a abordat prudent prima cursă, trecând linia de sosire pe poziţia a patra a clasei, iar în cursa a doua a devenit lider dupã primul viraj. În ultima cursă, cea de recuperare, acesta şi-a depăşit pe pistă adversarii, trecând linia de sosire pe locul al treilea.

Acest rezultat nu a trecut neremarcat, astfel că Mihai Marinescu a fost invitat de team-ul britanic Raikkonen Robertson Racing să efectueze un test de o zi, complet gratuit, pe monopostul 2007 motorizat Mercedes, campion în acest an la toate nivelele. Acest test poate fi biletul de intrare al lui Mihai în Formula 3 Britanică în sezonul 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.