CNRB 2021: Rezultate remarcabile pentru echipajul Borsec în Raliul Argeșului

Autor: George Cristea acum 1 an Știri auto

Raliul Argeșului, a cincea etapă a Campionatului National de Raliuri, a adus probe spectaculoase pe Transfăgărășan și rezultate remarcabile pentru echipajul Borsec, format din format din Adi Teslovan și Vajk-Imre Cseh.

Intră în Galeria FOTO

Raliul Argeșului, desfășurat într-un cadru extraordinar, cu celebrele probe de pe Transfăgărășan parcurse atât în urcare cât și în coborâre, rămâne o etapă de referință a Campionatului Național de Raliuri. Etapa a însemnat un rezultat foarte bun pentru echipajul susținut de Borsec, care a ocupat locul 1 la Clasa RC2N, locul 2 în Campionatul Național – Trofeul Asfalt și un loc 4 în clasamentul general absolut.

Adi Teslovan la Raliul Argeșului: „Suntem mândri de rezultat”

„A fost un weekend reușit cu un rezultat de care suntem mândri și pentru care am muncit. De data aceasta, am fost inspirați și în alegerea anvelopelor, am reușit să impunem un ritm foarte bun în prima zi și să conservăm rezultatul în ziua a doua. Mulțumim echipei tehnice Omega Motorsport care ne-a pregătit exemplar mașina. Apa minerală Borsec a fost cu noi și pe Transfăgărașan și ne-a hidratat pe tot parcursul etapei argeșene”, a declarat pilotul Adi Teslovan la capătul unei etape spectaculoase.

Urmează în iulie etapa de la Bacău și Moinești – Raliul Moldovei, prima etapă pe macadam a Campionatului Național de Raliuri. Acesata se va desfășura în weekendul 3-4 iulie, însumând un total de 120.36 de km împărțiți în 13 probe speciale. Concurenții vor avea de parcurs în prima zi a raliului 61.86 km împarțiți în 7 probe speciale, respectiv 2 bucle ale celor 3 probe deja consacrate Zemeș, Moinești si Vermești, urmând ca ziua să se încheie cu o a treia trecere pe proba Zemeș. Duminică, 4 iulie, probele Trebeș și Hemeiuș vor fi parcurse în câte două bucle, urmând ca cea de-a treia trecere pe proba Trebeș să aibă rol de Power Stage, iar tradiționala probă de la circuitul de karting să pună punct ediției cu numărul 11 a Raliului Moldovei Bacău


Sursa foto: Balazs AttilaComentarii
Inchide