Accidentul lui Kubica simulat pe computer

Cel mai teribil accident în Formula 1 al ultimilor ani s-a consumat în timpul Grad Prix-ului canadian, autorul fiind pilotul polenz al team-ului BMW, Robert Kubica.

Accidentul lui Kubica simulat pe computer Accidentul lui Kubica simulat pe computer

ProMotor a relatat şirul de evenimente care au generat cel mai serios accident al ultimilor ani din Marele Circ, imediat după consumarea acestuia. Mai mult decât atât, pentru o înţelegere mai aprofundată a ceea ce s-a întâmplat şi a forţelor extraordinare care au apărut în momentul accidentului asupra celulei de siguranţă, s-a creat o simulare 3D a evenimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.