BREAKING NEWS: Michael Schumacher a ieşit din comă şi a fost scos din spital

Michael Schumacher, multiplul campion mondial de Formula 1 imobilizat la pat vreme de jumătate de an din cauza unui accident la schi, a ieşit din comă şi a părăsit spitalul din Franţa în care a fost internat tot acest timp, a declarat managerul pilotului. Detalii în continuare

BREAKING NEWS: Michael Schumacher a ieşit din comă şi a fost scos din spital BREAKING NEWS: Michael Schumacher a ieşit din comă şi a fost scos din spital

Michael Schumacher a ieşit din starea de comă şi a părăsit spitalul din Grenoble, Franţa, a declarat astăzi managerul fostului pilot de Formula 1, Sabine Kehm, scrie NBC News.

Potrivit sursei citate, Schumacher îşi va continua lungul drum spre reabilitare „departe de ochii publicului”.

Fostul pilot de Formula 1 a fost internat la un spital din Grenoble, Franţa, la sfârşitul anului 2013, după ce multiplul campion mondial s-a accidentat în timp ce schia în zona Meribel din Franţa. Căzătura germanului a cauzat un traumatism cranian grav. La spital, medicii i-au indus o stare de comă artificială pentru ca trupul campionului să aibă răgaz pentru a se reface.

Michael Schumacher a obţinut de-a lungul carierei nu mai puţin de şapte titluri de campion mondial în Formula 1, cel mai recent fiind obţinut în 2004. El şi-a început cariera în Formula 1 în 1991 şi a atins apogeul alături de Ferrari în perioada 1996-2006.

Citeşte şi PORTRETUL lui Michael Schumacher, maestrul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.